Een pakket geven

Word een Secret Santa en bezorg een gezin dat het hard nodig heeft een kerstpakket! Wij voorzien je van alle informatie en instructies om geheel naar eigen invulling een pakket samen te stellen en naar het gematchte gezin te sturen. Jij bent de geheime kerstman dit jaar!

Hoe werkt het?

Wil jij een gezin dat om, welke reden dan ook niet zelf een kerstverrassingspakket kan regelen, gelukkig maken? Meld je dan aan als Secret Santa via het formulier. In het formulier geef je aan voor hoeveel kinderen je een pakket wilt samenstellen. Wij zullen proberen je te
koppelen aan een gezin met het overeenkomstige aantal kinderen. Op deze manier draag jij bij aan een fantastische avond voor iedereen!
Helaas kan er voor kerst 2023 niet meer worden ingeschreven. Vanaf september 2024 kan er weer worden ingeschreven voor kerst 2024! Tot dan!

Liefs Marjan & Christel

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil een pakket samenstellen voor:*

Ik ben Secret Santa

Voor 10 december 2023 ontvang je de gegevens van het gezin waar jij een kerstpakket voor gaat verzorgen. Je krijgt de voornamen, leeftijden, interesses, schoenmaat en kledingmaat van de kinderen. Met deze informatie kun je leuke cadeautjes uitkiezen en een pakket samenstellen. Het budget bepaal je zelf, maar we vragen wel om per kind minimaal iets leuks, iets lekkers en iets nuttigs aan te bieden. Je krijgt van ons een uitgebreide e-mail met uitleg en tips om de kerstverrassing van het aan jou gematchte gezin tot een succes te maken.

Let op: cadeaus mogen niet tweedehands zijn. Deze kinderen krijgen vaak tweedehands spullen en we gunnen ze ook eens nieuwe spullen.

Cadeautips

Speelgoed, knutselspullen, klei, verkleedkleren, sokken, pyjama, handschoenen, muts, kerstkransjes, bioscoopkaart, snoepgoed,pannenkoekenmix, mix op koekjes/cakejes te maken, spelletjes,etc.

Pakket versturen

Als jij je pakket compleet hebt en hebt ingepakt:

 • Verstuur je het pakket zelf rechtstreeks naar het gezin voor 19 december 2023 in verband met drukte bij de post. Zo is het pakket tijdig binnen.

 • Als je thuis online een verzendlabel aanmaakt, wordt je eigen adres zichtbaar op het label. Dat is geen probleem, maar het is wel iets om even goed over na te denken of je dit wilt.
  → Voordeel van online label: je krijgt de Track en Trace code dan in je mail.

 • Indien je een verzendlabel laat maken in de winkel is je eigen adres niet zichtbaar op het label.
  → Nadeel: je krijgt de Track en Trace code op papier. Goed bewaren dus! Je dient zelf in de gaten te houden of je pakket is bezorgd.

Ik ben Secret Santa

Voor 6 december 2023  ontvang je gegevens van een gezin dat om verschillende redenen geen kerst kan vieren. Je krijgt de voornamen, leeftijden, interesses, schoenmaat en kledingmaat van de kinderen. Met deze informatie kun je leuke cadeautjes uitkiezen en een pakket samenstellen. Het budget bepaal je zelf, maar we vragen wel om per kind minimaal iets leuks, iets lekkers en iets nuttigs aan te bieden. Let op: cadeautjes mogen niet tweedehands zijn. Je krijgt van ons een uitgebreide e-mail met uitleg en tips om de pakjesavond van het aan jou gematchte gezin tot een succes te maken.

Let op: Nieuwe cadeaus zijn vereist. Je ontvangt van ons een gedetailleerde e-mail met uitleg en tips om de pakjesavond van het aan jou gekoppelde gezin tot een succes te maken.

Cadeautips

Speelgoed, knutselspullen, klei, verkleedkleren, sokken, pyjama, handschoenen, muts, kerstkransjes, snoepgoed,pannenkoekenmix, mix op koekjes/cakejes te maken, spelletjes,etc.

Pakket versturen

Als jij je pakket compleet hebt en hebt ingepakt:

- Verstuur je het pakket zelf rechtsteeek naar het gezin voor 19 ecember 2023.

- Verstuur deze op tijd in verband met de drukte bij et pakketdiensten.

- De gegevens van je match ontvang je in de mail.

Belangrijke verzend informatie

 • Vóór 19 december 2023 je pakket verzenden in verband met drukte bij de post. Zo is het pakket tijdig binnen. 

 • Als je thuis online een verzendlabel aanmaakt, wordt je eigen adres zichtbaar op het label. Dat is geen probleem, maar het is wel iets om even goed over na te denken of je dit wilt.

 • → Voordeel van online label: je krijgt de Track en Trace code dan in je mail.  Indien je een verzendlabel laat maken in de winkel is je eigen adres niet zichtbaar op het label.

 • → Nadeel: je krijgt de Track en Trace code op papier. Goed bewaren dus! Je dient zelf in de gaten te houden of je pakket is bezorgd.

Vragen

Referenties Secret Santa

Hier komen later referenties van Secret Santa bij van ontvangers en gevers.